Μπορεί να μην σου είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις πως το Καλοκαίρι τελείωσε αλλά διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου. Πριν η θερμοκρασία υποχωρήσει κι άλλο, πρέπει να κάνεις την επιλογή σου και να βάλεις στην ντουλάπα σου εκείνο το μπουφάν που θα σε συντροφεύσει στο επόμενο διάστημα συνδυάζοντας την καλή σχέση ποιότητας και τιμής που είναι βασική προϋπόθεση στις ημέρες που διανύουμε. Τα ανδρικά αμάνικα μπουφάν bomber των εταιριών (Superdry, Ellesse και SikSilk) είναι άνετα, και ιδάνικα για την εποχή που διανύουμε καθώς σίγουρα δεν θα κρυώσουμε τις πρωινές και βραδινές ώρες, αλλά ούτε και θα ζεσταθούμε τις μεσημεριανές.

 

 

►Απόκτησε το

 

Τα ανδρικά μπουφάν bomber των εταιριών (Superdry, Ellesse και SikSilk) είναι από τα πλέον βασικά ενδύματα που κάθε ανδρική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει καθώς ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ. Πρόκειται για ανδρικά φουσκωτά μπουφάν, τα γνωστά puffers, που βγαίνουν σε μια ποικιλία υλικών και χρωμάτων και αυτό τα κάνει basic κομμάτι για κάθε περίσταση.

►Απόκτησε το

 

Ένα ακόμα σχέδιο της εταιρίας SikSilk είναι το ανδρικό μπουφάν παρκά, ένα μπουφάν για να σε κρατάει ζεστό τις παγωμένες μέρες του χειμώνα. Ιδανικό για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πολυ πρακτικό καθώς μπορείς να το φορας με οτιδήποτε. Στην συλλογή μας θα βρεις πολλά και ιδιαίτερα σχέδια για όλα τα γούστα και σε πολύ προσιτές τιμές.

►Απόκτησε το