Τα τζιν παντελόνια είναι ένα στοιχείο που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Είναι το θεμέλιο σχεδόν όλων των look.

Τα απλά τζιν παντελόνια χωρίς σκισίματα κολακεύουν κάθε σωματότυπο και είναι άνετα λόγω ελαστικότητας. Φοριούνται όλη μέρα και συνδιάζονται με τα πάντα.Τα τζιν με σκισίματα είναι μία τάση που δεν ξεθωριάζει και υπάρχει αρκετό καιρό. Επίσης προσθέτει κάτι πιο edgy σε κάθε look.1.Για ένα casual look μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό T-shirt.
Το λευκό, μαύρο και γκρι T-shirt προσδίσει κάτι το κλασικό και διαχρονικό στο στυλ σας.
Εάν δεν θέλετε κάτι πολύ απλό όπως λευκό ή μαυρο μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο χρώμα και να δώσετε έμφαση έτσι στο ντύσιμο σας.2.Για dressier look μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πουκάμισο, φορώντας το είτε ανοιχτό με ένα μπλουζάκι από μέσα, είτε μόνο του και κλειστό.
Τα πουκάμισα με γιακά είναι πιο κλασικά και επίσημα ενώ με μάο γιακά πιο φρέσκα και νεανικά.
Εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι έξτρα επιλέξτε ένα σχέδιο με μικρές λεπτομέρειες στα μανίκια, στο γιακά ή ακόμα και στην πλάτη.3.Εάν δεν είστε φαν του dressed up look και δεν προτιμάτε τα πουκάμισα μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα polo μπλουζάκι το οποίο είναι διαχρονικό και άνετο αλλά ταυτόχρονα μία dressier επιλογή.4.Για τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου συνιστούμε με τις εμφανίσεις σας τα μπουφάν bomber ή ένα δερμάτινο μπουφάν για πιο βραδινά look.EXTRA JEANS