Τα τζιν παντελόνια είναι ένα στοιχείο που υπάρχει σε κάθε αντρική  ντουλάπα, είναι το θεμέλιο σχεδόν όλων των look. Ένα jean ή ένα κλασικό μαύρο παντελόνι συνδυάζεται εύκολα με μπλούζες διαφορετικών υφών.Η συλλογή της COSI JEANS έρχεται να παρουσιάσει  απλά και ιδιαίτερα τζιν παντελόνια οπού κολακεύουν κάθε σωματότυπο και είναι άνετα λόγω της ελαστικότητας τους, φοριούνται κατά την διάρκεια όλης της ημέρας και της νύχτας και σε όλες τις περιστάσεις καθώς  συνδιάζονται με τα πάντα. Τα COSI JEANS με σκισίματα είναι μία τάση που δεν ξεθωριάζει και θα  υπάρχει αρκετό καιρό ακόμα. Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου τουλάχιστον ένα παντελόνι της COSI JEANS  γιατί το στυλ είναι δύναμη!

►ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

 

Κάθε περίσταση απαιτεί και διαφορετική εμφάνιση. Ορισμένες φορές πρέπει να είσαι πιο casual, ενώ άλλες το ντύσιμο σου πρέπει να είναι πιο επίσημο. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να επιλέξεις ένα ρούχο, που να σου πηγαίνει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα
Τα τζιν με σκισίματα είναι μία τάση που δεν ξεθωριάζει και υπάρχει αρκετό καιρό. Επίσης προσθέτει κάτι πιο edgy σε κάθε look.

►ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

Αν πάλι χρειάζεται να φοράς το jean σου πολλές ώρες, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ελαστικό jean με λάστιχο κάτω, που αγκαλιάζει τον αστράγαλο, και πιο άνετη εφαρμογή, που δεν θα σου επιτρέψει να κινείσαι πιο ελεύθερα.

►ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ